ИРГЭНИЙ ШИЙДВЭР ГҮЙЦЭТГЭХ АЖИЛЛАГААНЫ ТАЛУУДААС ГАРГАСАН ГОМДЛЫГ ШАЛГАН ШИЙДВЭРЛЭХЭД АНХААРАХ АСУУДАЛ (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Иргэний шийдвэр гүйцэтгэх ажиллагаанд шийдвэр гүйцэтгэгчийн явуулсан үйл ажиллагаа, гаргасан шийдвэрийг эс зөвшөөрч төлбөр төлөгч, төлбөр авагч, эрх ашиг сонирхол нь хөндөгдсөн гуравдагч этгээд тэдгээрийн төлөөлөгчдийн зүгээс гаргасан гомдлыг хянан шийдвэрлэхэд ахлах шийдвэр гүйцэтгэгчийн баримтлах зарчим, анхаарах асуудлыг тодорхойлохыг зорилоо.