ДОТООД ХЭРГИЙН ИХ СУРГУУЛИЙН ШҮҮХИЙН ШИЙДВЭРИЙГ ГҮЙЦЭТГЭЛИЙН АЛБАНЫ СУРГУУЛИЙН ТӨГСӨГЧИД ЗАХИАЛАГЧ БАЙГУУЛЛАГЫН ХЭРЭГЦЭЭ ШААРДЛАГЫГ ХАНГАХ НЬ (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Дотоод хэргийн их сургуулийн Шийдвэр гүйцэтгэлийн албаны сургуулийн төгсөгчдийг шийдвэр гүйцэтгэгчээр томилон ажиллуулах шаардлагатай байгааг онцолсон.