СУРГАЛТЫН ТАНИН МЭДЭХҮЙН ҮЙЛ ЯВЦ, АРГА ХЭЛБЭР (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Энэхүү өгүүлэлд сургалт, сурахуйн онолын үндэс, тухайн онолын үзэл санаа ямар агуулгыг илэрхийлдэг талаар мөн танин мэдэхүйн үйл явц нь сургалтын ямар арга хэлбэрээр зохион байгуулдаг талаар товч авч үзсэн болно.