ГАЛТ ЗЭВСГИЙН ХУУЛЬ БУС ЭРГЭЛТТЭЙ ХОЛБООТОЙ ГЭМТ ХЭРЭГТ ОНОГДУУЛАХ ЯЛ, ОНЦЛОГ (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Эрдэм шинжилгээний өгүүлэлд галт зэвсгийн хууль бус эргэлттэй холбоотой гэмт хэрэгт оногдуулах ялын ойлголт, түүний онцлогийг нээн гаргав.