МОНГОЛ УЛСЫН ҮНДСЭН ХУУЛИЙН ҮНДСЭН БҮТЭЦ БА ТҮҮНД НЭМЭЛТ ӨӨРЧЛӨЛТ ОРУУЛАХ, ҮЗЭЛ БАРИМТЛАЛЫН АСУУДАЛ (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Монгол Улсын Үндсэн хуулийн үндсэн бүтэц түүнд нэмэлт өөрчлөлт оруулах үзэл баримтлалын асуудал сэдвийн хүрээнд Үндсэн хуулийн үндсэн бүтцэд юуг хамааруулан ойлгож буй талаар мөн Үндсэн хуульд нэмэлт өөрчлөлт оруулах хэрэгцээ шаардлага буюу Үндсэн хуулийн ямар заалтын юуг нь яаж өөрчлөх, нэмэлт, өөрчлөлт оруулахдаа юунд анхаарах түүний хэрэгжилтэд тулгамдаж асуудлын талаар олон улсын жишигтэй харьцуулан судаллаа.