ХУУЛИЙН ЭТГЭЭДЭЭС ШҮҮХИЙН ШИЙДВЭР ГҮЙЦЭТГЭХ АЖИЛЛАГААНЫ ЖУРМААР ТӨЛБӨР ГАРГУУЛАХ НЬ (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Монгол шинэтгэлийн Улсад хүрээнд эрх зүйн хийгдсэн томоохон ажлын нэг бол 2002 онд батлагдан гарсан Шүүхийн шийдвэр гүйцэтгэх тухай хууль юм.