ШОРОН (ХОРИХ ГАЗАР)-ИЙН ҮҮСЭЛ, ХӨГЖЛИЙН ҮЕЧЛЭЛИЙН АСУУДАП (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Өнөөдөр Шүүхийн шийдвэр гүйцэтгэх байгууллага нь өөрийн “Хөгжлийн стратеги хөтөлбөр"-төө “ШШГБ-ын анги, салбар нэгжийн барилга байгууламж, ахуй нөхцлийг олон улсын жишигт хүргэх” зорилт тавин ажиллаж байгаа билээ.