ТӨЛБӨР ТӨЛӨГЧИЙГ ЭРЭН СУРВАЛЖЛАХ АЖИЛЛАГААНЫ ЭРХ ЗҮЙН ЗОХИЦУУЛАЛТ, ХЭРЭГЖИЛТ (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Иргэний хэргийн талаар гарсан шүүхийн шийдвэрийг гүйцэтгэх ажиллагаанд оролцогч талууд бол нэг талаас төлбөр төлөгч, нөгөө талаас төлбөр авагч хоёр байдаг.