(untitled) (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Өмчлөх эрхийн эсрэг гэмт хэрэг түүн дотроос хулгайлах гэмт хэрэгтэй тэмцэх, хулгайлах гэмт хэргийг бууруулахад тулгамдсан асуудал бол энэ гэмт хэргийг үйлдэж буй хүний сэтгэл зүй, хандлага, сөрөг зуршилыг өөрчилж хувь хүний авъяас, хөдөлмөрлөх чадварыг хөгжүүлэхэд чиглэгдсэн үйл ажиллагааг зохион явуулах нь үр дүнтэй гэж би үздэг.