(untitled) (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Эрх зүйн шинэтгэлийн хүрээнд хийгдэж байгаа багц хуулийн төслийн нэг бол өнөөдрийн хүчин төгөлдөр мөрдөгдөж байгаа хууль болох Эрүүгийн хууль юм. Эрүүгийн хуулийг шинэчлэн найруулж боловсруулсан ‘Гэмт хэргийн тухай” хуулийн төслийг Улсын их хуралд өргөн бариад байна.