(untitled) (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Моыгол улс дахь эмэгтэйчүүдийн хорих ял: Онол, арга зүйн, практик сэдэвт диссертацийн бүтээлээс үндэслэж эрдэм шинжилгээний хуралд энэхүү сэдвээр илтгэл бичсэн болно.