(untitled) (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Төрийн гэмт явдалтай тэмцэх бодлогын хэрэгжилтийн нэг гол илрэл, голлох байр суурь эзлэгч ойлголт нь шүүхийн шийдвэр гүйцэтгэх түүн дотроо хорих ял эдлүүлэх ажиллагаа, түүний хэрэгжилтийн тухай асуудал юм.