(untitled) (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Шинэчлэлийн Засгийн газраас баримталж буй эрх зүйн салбарын шинэтгэлийн бодлоготой уялдуулан шинээр хэлэлцэгдэж буй Гэмт хэргийн тухай хуулийн төсөлд тусгагдсан хорихоос өөр төрлийн ял эдлүүлэх ажилл агаанд тавих хя налттай холбоотой шийдвэрлэвэл зохих асуудлыг хөндөн үзэж тодорхой үндэслэл бүхий санал дэвшүүлэхийг зорилгоо болгон энэхүү илтгэлийг хэлэлцүүлж байгаадаа таатай байна.