(untitled) (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Энэ илтгэлээр хорих байгууллагадгарчбайгаа зөрчлийн бүтцэд дүгнэлт хийж, шалтгаан нөхцлийг тодруулах чиглэлээр хийсэн судалгааны үр дүнгээ танилцуулж, зарим дүгнэлт, саналыг дэвшүүлнэ.