(untitled) (Шийдвэр гүйцэтгэл судлал, 2025)
Нийгмийн ажил дахь мэргэжлийн удирдлагаар хангах үйл явц нь нийгмийн ажилтнуудад өөрсдийн мэдлэг чадвараа дайчлан, ажлаа үр нөлөө үр ашигтай гүйцэтгэхэд нь туслах асуудалд анхаарлаа хандуулдаг. Мэргэжлийн удирдлагаар хангах гэдэг нь “ерөнхийд нь ажиглах, хяналт тавих, харгалзах?’ гэсэн утгыг агуулна.